Even voorstellen: De Herbergiers

Sinds 1995 runnen wij, Freddy Bult en Aukje Westerhof, De Herberg van Smallingerland. Wij koesteren de Nederlandse keuken gelardeerd met een vleugje nostalgie en delen dat graag met u. Gastvrijheid is onze tweede natuur. Wij zorgen ervoor dat u en uw gasten zich bij ons thuis voelen en een fijne avond beleven, waarin de culinaire ontdekkingstocht centraal staat. 

Freddy is samen met zijn zoon Jurmen het creatieve brein en is als chef verantwoordelijk in de keuken. Onder zijn bezielende leiding komen de meest heerlijke en prachtige gerechten uit de keuken. Gelardeerd met enthousiasme, passie en gedrevenheid zorgt hij voor een fantastisch draaiend geheel. Met een opvoeding genoten in de horeca is hij een op en top horecatijger.
De taak van Maître in het à la carte restaurant is Aukje op het lijf geschreven. Aukje is ook vinoloog en adviseert u uitstekend over de wijnen die wij schenken.